VeloAcademy.ro este proprietatea Asociatiei Club Sportiv Velo Academy Bucharest si detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului VeloAcademy.ro este proprietatea Asociatiei Club Sportiv Velo Academy Bucharest si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Asociatiei Club Sportiv Velo Academy Bucharest a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la contact@veloacademy.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare-cumparare intre Asociatiei Club Sportiv Velo Academy Bucharest (prin magazinul online VeloAcademy.ro) si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila.

Toate produsele comercializate prin intermediul VeloAcademy.ro vor fi livrate in ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

DATE DE CONTACT

Denumire: Asociatiei Club Sportiv Velo Academy Bucharest
CIF: 43786212
Sediu social: OLTENIȚEI NR. 47, BL. 1, SC. 2, ET. 4, AP. 55, CAMERA 2, SECTOR 4, BUCUREȘTI
Telefon: 0744 996 032
E-mail: contact@veloacademy.ro

SCOPUL COLECTARII DATELOR

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe VeloAcademy.ro, privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, demarketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilorsi comportamentul consumatorului.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul VeloAcademy.ro datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a VeloAcademy.ro, fiind de ajuns sa ne contacteze si sa ceara acest lucru telefonic sau prin e-mail.

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor comandate se va face online, prin card bancar, in momentul efectuarii comenzii.

POLITICA PRETURILOR

Prețurile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON). Asociatiei Club Sportiv Velo Academy Bucharest nu este inregistrata ca platitor de TVA. Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.

LIVRARE

Produsele sunt livrate în mod virtual. Nu se aplică taxe de transport.

POLITICA DE RETUR

Anulările de participare înregistrate cu până la 2 zile înainte de data evenimentului au dreptul la o rambursare completă a taxelor achitate. Pentru anulările de participare înregistrate cu o zi înainte sau în ziua evenimentului, taxele nu vor mai putea fi returnate.

DATELE CU CARACTER PERSONAL

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre Asociatiei Club Sportiv Velo Academy Bucharest, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare. Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul VeloAcademy.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca Asociatiei Club Sportiv Velo Academy Bucharest sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004. Prin accesarea acestui website,  va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

Meniu