Sărbătorile de iarnă ne-au adus multe bucurii, de-abia le așteptam cu toții, și ne-am simțit bine, doar ca aproape pe nesimțite să auzim numărătoarea ultimelor secunde a lui 2022 și să intrăm în 2023. Multe dorințe, multe obiective, multe țelurile ne-am propus pentru acest nou an în familia Velo Academy Bucharest și tocmai ca să fim siguri că le vom îndeplini ne vom uita fugitiv la ce a însemnat sezonul 2022 pentru echipa și sportivii noștri, pentru a primi niște extra motivație!

Antrenamentele regulate din zona Băneasa au fost mai multe decât ne așteptam la început de 2022, vremea fiind principalul nostru ”aliat”, după care la jumătatea lui aprilie am pornit într-un cantonament de câteva zile la munte ca să ne rafinăm forma sportivă suplimentar. În luna iulie, ne-am îndreptat din nou către munte și am ales zona orașului Zărnești pentru un nou cantonament, tocmai bun ca să pregătim corespunzător Campionatele Naționale de Șosea pentru Copii. Pe lângă antrenamentele propriu-zise, i-am delectat pe micii noștru sportivi cu diferite plimbări, dar și cu recuperare după efort în apa caldă a ciubărului.

Cât despre rezultatele obținute peste an, acestea nu ne-au dezamăgit. În Cupa Națională a României de Șosea pentru Copii, evoluțiile bune din etapele cuprinse în program s-au concretizat într-un loc 6 a lui Tudor Filip și un loc 10 a lui Yasin Geambulat în clasamentul general, la categoria Copii B masculin. La categoria Copii C masculin, Tudor Pârvulescu a ocupat locul al 5-lea, iar Levi Drăgoi a încheiat pe locul al treilea între sportivii D1 masculin.

Rezultate și mai frumoase s-au înregistrat la Campionatele Naționale de Șosea pentru Copii, unde Tudor Pârvulescu a obținut locurile 2 și 3 în probele de contratimp individual, respectiv fond, la categoria C, iar Levi Drăgoi de două ori locul al treilea în cele două probe la categoria D1.

Un sezon de ciclism nu e complet fără o porție sănătoasă de ciclocros, astfel că cicliștii noștri s-au aruncat în goana după medalii și la Cupa României de Ciclocros, unde Tudor Filip a ieșit câștigător al categoriei B masculin și Levi Drăgoi medaliat cu argint la C masculin. Tot cei doi protagoniști au luat startul și la Campionatul Național de Ciclocros, unde au obținut, fiecare la categoria sa, câte un loc 4.

Desigur, activitatea Velo Academy Bucharest nu ar fi fost complete fără implicarea în organizarea de evenimente sportive, astfel că sub egida clubului nostru au avut loc Cupa Toamnei și Cupa Cosmopolis.

Mulțumim partenerilor noștri care ne susțin necondiționat Gebruder Weiss, Cosmopolis, ComputerLand România, Conadi Imobiliare și Evergreen Concept, dar și sportivilor noștri pentru dăruirea lor și tuturor celor care ne sunteți alături. Va fi un 2023 foarte frumos și sperăm să îl trăim împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu