Probabil cea mai frumoasă, așteptată și emoționantă competiție din calendarul național sunt Campionatele Naționale. De această dată, orașul Zărnești a găzduit ediția rezervată sportivilor din categoriile Copii, la disciplina șosea, de unde sportivii ACS Velo Academy Bucharest s-au întors cu amintiri frumoase și rezultate frumoase.

Frumusețea Campionatelor Naționale rezidă mereu în faptul că toți practicanții din țară se reunesc în același loc, nu doar pentru a se întrece între ei, ci și pentru a se revedea și a înnoda prietenii. În afara bicicletei, sunt prieteni, iar atunci când se urcă în șa sunt adversari cu spirit de fair-play, aceste lucruri fiind printre cele mai deosebite în ceea ce-i privește pe micii rutieri.

În materie de rezultate, sportivii în albastru nu au dezamăgit. Roadele muncii lor de peste ani, orele petrecute la antrenament și toată străduința lor s-a concretizat în câteva rezultate frumoase, care au în plus și onoarea de a fi primele rezultate înregistrate de ACS Velo Academy Bucharest la Campionatele Naționale de Șosea ale României. Rezumat, iată ce au obținut micii noștri mari campioni:

Contratimp individual:

  • Tudor Pârvulescu, locul 1, categoria D1 masculin
  • Tudor Filip, locul 4, categoria C masculin
  • Yasin Geambulat, locul 5, categoria C masculin

Proba de fond:

  • Tudor Pârvulescu, locul 2, categoria D1 masculin
  • Tudor Filip, locul 3, categoria C masculin
  • Yasin Geambulat, locul 5, categoria C masculin

Astfel, cu trei medalii obținute, dorim să îi felicităm pe sportivii noștri pentru munca lor. De asemenea, felicităm și CS Torpedo Zărnești și Federația Română de Ciclism pentru organizarea acestui eveniment deosebit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu