Ce frumoase sunt culorile primăverii și căldura care cuprinde ușor-ușor pământul! Numai bune sunt condițiile ca să pedalăm în voie, după o iarnă unde am putut doar când și când să ne bucurăm de sportul nostru preferat. Iar pentru că nu am mai avut răbdare până la toamnă, Velo Academy Bucharest a mutat Cupa Cosmopolis în acest frumos anotimp, sinonim cu atât de multe pe care le reprezintă primăvara. Așadar, vă așteptăm la Ansamblul Rezidențial Cosmopolis în data de 22 aprilie 2023 pentru o porție de pedalat nemaipomenit!

Ca și până acum, competiția rămâne destinată copiilor cu vârste între 5 și 14 ani, care practică acest sport atât la nivel recreațional, cât și la nivel de performanță. Noutatea față de 2022 o reprezintă tombola cu premii pe care o vom organiza împreună cu noul nostru partener Boomag.ro. La tombolă vor fi înscriși toți participanții la competiție și se vor extrage 30 de premii constând în obiecte din gama accesoriilor și pieselor de bicicletă. Extragerea va avea loc după încheierea competiției.

În acest link se găsesc:

  • Regulamentul complet al competiției
  • Formularul de înscriere

Traseul cursei respectă în linii mari pe cel de la ediția din 2022, cu câteva mici modificări generate de intervențiile imobiliare de la fața locului. Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu