ACS Velo Academy, clubul nostru sportiv nou-apărut în această frumoasă comunitate, și-a făcut debutul competițional weekend-ul trecut, în data de 8 mai, la prima etapă din Cupa Mării Negre. Antrenamentele efectuate până acum nu au rămas fără urmări, sportivii noștri reușind un loc pe podium și două locuri 4.

Prima întrecere de șosea rezervată categoriei Copii din calendarul Federației Române de Ciclism 2021, etapa inaugurală din Cupa Mării Negre a adunat la start câteva zeci de participanți, propunând un traseu plat, sub formă de circuit. Emoțiile primului concurs din an i-au animat pe micii sportivi și ce a rezultat a fost o zi de primăvară la malul mării plină de acțiune și bucurie.

Dintre sportivii Velo Academy Bucharest, Tudor Filip, participant la categoria C, a obținut cel mai bun rezultat, adică un bine-meritat loc 2. Colegul său de echipă și categorie, Yasin Geambulat a fost la un pas de podium,, încheind pe locul al patrulea în cele din urmă, iar fratele său, Kerim Geambulat, obține tot un loc 4, dar la categoria D1 Masculin.

Seria de competiții Cupa Mării Negre va continua cu încă două etape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu