După cum am obișnuit, încă din primul an de existență al echipei Velo Academy Bucharest, competițiile de ciclism au reprezentat celălalt aspect tratat cu foarte mare grijă și atenție de către noi, primul fiind antrenamentele și partea competițională. Ne vom strădui și în 2023 să vă oferim aceleași evenimente frumoase ca și în 2022, având în plan să vă invităm la două competiții frumoase.

Cupa Cosmopolis merge mai departe, împreună cu amicii noștri de la Ansamblul Rezidențial Cosmopolis hotărându-ne să operăm o modificare în materie de dată. În 2023, Cupa Cosmopolis va avea loc în ziua de 29 aprilie, ca să ne putem bucura mai bine de vremea frumoasă și să ne punem la treabă toată energia aceea în plus acumulată din timpul iernii. La fel ca și până acum, cursa va rămâne una pe teren accidentat, destinată bicicletelor mountain bike, de ciclocros și gravel, adresată categoriilor de copii. Vom reveni cu informații exacte cât mai curând!

În spiritul simetriei și al păstrării tradițiilor, Cupa Toamnei va avea loc chiar la începutul anotimpului când frunzele încep să cadă, mai precis în data de 16 septembrie 2023. De această dată schimbăm specialitățile și vă propunem, ca și anul trecut, o competiție de șosea care va avea loc în București, într-un loc care va fi anunțat ulterior. Tot categoriile de copii vor fi protagonistele acestei întreceri și, bineînțeles, vă așteptăm în număr cât mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu