Seria de trei competiții din această primăvară organizate în județul Constanța, reunite sub egida Cupei Mării Negre, și-a desemnat câștigătorii. După un parcurs constat în toate trei rundele, ACS Velo Academy Bucharest se întoarce de la litoral cu un loc 3, la categoria C Masculin.

Etapa secundă din Cupa Mării Negre s-a desfășurat în data de 15 mai, unde Velo Academy Bucharest a avut trei sportivi la start, toți făcând o cursă bună. Geambulat Kerim a participat la categoria D1 Masculin, în timp ce Yasin Geambulat și Tudor Filip au concurat la categoria C Masculin, obținând locurile 4 și, respectiv, 2.

Două săptămâni și câteva antrenamente mai târziu, de Ziua Internațională a Copilului, ne regăsim la etapa a treia a Cupei, care nu a avut parte de cele mai prietenoase condiții meteo. La finalul etapei care s-a desfășurat în Techirghiol, Tudor Filip a reușit să își mențină poziția din clasamentul general al cursei, terminând pe locul al treilea.

De asemenea, ultima etapă din Cupa Mării Negre a punctat și în clasamentul Cupei Naționale a României de Șosea pentru Copii. În cadrul acestei competiții, Velo Academy a reușit să puncteze prin Tudor Parvulescu, care se clasează pe locul doi, la categoria D1 și Yasin Geambulat, locul trei, la categoria C Masculin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu