Pentru micii cicliști, weekend-ul trecut a fost unul cel puțin palpitant. Cupa României de Șosea pentru Copii a ajuns la final, ultima sa etapă fiind consumată în Municipiul Medgidia, pe un traseu de viteză, abordat cu dorință aprigă de pedalat din partea sportivilor. În stilul devenit obișnuit, Velo Academy Bucharest și-a îmbogățit palmaresul și cu ocazia acestei competiții, plecând din Dobrogea cu trei medalii.

Tudor Pârvulescu, participant la categoria Copii D1 Masculin, s-a impus în etapa a 7-a a Cupei României, într-o sosire la sprint. Tudor, care este și campionul național al României la contratimp individual, a reușit să își mențină locul secund din clasamentul general al Cupei, încheind această ediție la doar o treaptă distanță de victorie.

Din partea Velo Academy Bucharest, au mai fost în acțiune Tudor Filip și Yasin Geambulat, care au concurat la categoria Copii C Masculin. Primul dintre ei a obținut locul al treilea în cadrul etapei, iar celălalalt locul al patrulea, pentru ca în clasamentul general să ocupe tot locuri vecine. Astfel, Tudor a obținut locul patru, iar Yasin locul cinci în clasamentul general final al Cupei României.

Trăgând linie, primul sezon de prezență în Cupa României de Șosea pentru Copii a însemnat o experiență frumoasă, multe curse palpitante și ore și ore de antrenament serios. Suntem mândri de rezultatele sportivilor noștri, de toți participanții la antrenamente și nu putem decât să ne dorim ca munca și seriozitatea antrenorilor și sportivilor să dea rezultate frumoase și pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu