O toamnă mai puțin amicală din punct de vedere al condițiilor meteo decât predecesoarele ei poate ar fi redus apetitul de competiție al micilor cicliști. Acesta nu a fost cazul sâmbăta trecută, în 16 octombrie, când Velo Academy Bucharest a organizat prima sa competiție oficială, iar un grup sănătos de copii avizi de ciclism au răspuns invitației organizatorului și s-au bucurat de pedalat.

Împreună cu partenerii competiției, adică Ansamblul Rezidențial Cosmopolis, Bjorg, Sirma, BioJunior, Harvest Bazaar și Gebruder Weiss, am lansat invitația de participare către toți iubitorii sportului cu pedale. La prima ediției din Cupa Toamnei au fost bineveniți orice copii cu vârsta între 5 și 14 ani care au dorit să participe, fie că fac parte dintr-un club sportiv sau nu, pe un traseu accesibil, care s-a și dovedit viabil în condițiile umede de care am avut parte.

Ne dorim să ducem mai departe acest eveniment care să insufle tuturor dragostea pentru pedalat și care să fie o ocazie de a ne aduna împreună pe final de sezon. Mulțumim sponsorilor și participanților încă o dată, îi felicităm pe câștigători și vă așteptăm la antrenament!

REZULTATE COMPLETE CUPA TOAMNEI 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu