Orașul Călărași a fost gazda primei etape din Cupa României de Șosea Pentru Copii, care s-a desfășurat în 29 mai. Având deja primele curse ”în picioare”, sportivii în albastru ai Velo Academy Bucharest au găsit destul de ușor drumul spre podium.

ACS Velo Academy Bucharest a participat la prima etapă de Cupă Națională a României de Șosea pentru Copii, de unde ne-am întors cu următoarele rezultate:

  • Filip Tudor, locul 2, Copii C
  • Geambulat Yasin, locul 4, Copii C
  • Tudor Parvulescu, locul 2, Copii D1
  • Geambular Kerim, locul 7, Copii D1

Condițiile au fost relativ solicitante pentru toți sportivii, vremea capricioasă specifică trecerii spre vară reprezentând un factor imprevizibil. Pe de altă parte, și traseul, cel cu care organizatorul local ne-a obișnuit de câțiva ani, desi bine-cunoscut de participanți, le-a dat de furcă sportivilor în mod constant. Trăgând linie, prima etapă din Cupa României de Șosea pentru Copii, a însemnat rezultate bune pentru Velo Academy Bucharest. Aceasta, alături de Campionatele Naționale, sunt cursele-obiective ale clubului nostru, pentru sezonul 2021, și ne concentrăm în mod constant eforturilor pentru a obține cele mai bune clasări în cadrul acestora.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu