Cum vremea a revenit la sentimente mai bune odată cu trecerea anotimpurilor, apar și condițiile bune pentru desfășurarea unui cantonament de perfecționare și de pregătire pentru sportivii echipei de ciclism. Inima naturii este un loc mai mult decât prielnic pentru așa ceva, deci ne-am stabilit direcția către Munții Iezer în weekend-ul 12-13 iunie.

În cadrul acestui cantonament au participat atât sportivii Velo Academy Bucharest, cât și alți doritori, traseele și antrenamentele abordate având diferite niveluri de dificultate. Pe lângă partea efectivă de pedalat, am avut sesiuni de înviorare, stretching, precum și un instructaj de bază în ale mecanicii.

Cei șase sportivi participanți au fost îndrumați de antrenorii noștri în toate fazele cantonamentului, unii fiind îndrumați spre a-și ridica forma fizică, alții a-și perfecționa tehnica pe bicicletă. Una peste alta, cu toții au avut parte de o experiență plină de lecții și privim încrezători spre Campionatele Naționale de Șosea pentru Copii, de la sfârșitul lunii iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu